Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je graag met zoeken.

  Hier leggen we uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

  Help mij kiezen

  dmBIO

  Een bewuste beslissing die goed smaakt
  Onder het motto "Experience delicious naturally" bieden wij een breed scala aan hoogwaardige biologische voedingsmiddelen met ons dm merk dmBio.

  Intensieve samenwerking met onze partners
  Voor de productie van onze dmBio producten werken we samen met ervaren partners uit de biologische voed... Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  dmBIO

  Een bewuste beslissing die goed smaakt
  Onder het motto "Experience delicious naturally" bieden wij een breed scala aan hoogwaardige biologische voedingsmiddelen met ons dm merk dmBio.

  Intensieve samenwerking met onze partners
  Voor de productie van onze dmBio producten werken we samen met ervaren partners uit de biologische voedingsindustrie. Samen met hen ontwikkelen we altijd nieuwe en smakelijke en innovatieve producten als aanvulling op ons uitgebreide assortiment. Een langdurige, betrouwbare en eerlijke samenwerking met onze partners is voor ons bijzonder belangrijk. Door de nabijheid van onze fabrikanten kunnen we interessante ingrediënten en nieuwe recepten uitwisselen, voedingstrends opnemen en productontwikkeling richten op de behoeften van onze klanten. We werken ook nauw samen met onze productiepartners om onze hoge kwaliteitsnormen te definiëren en te waarborgen.

  Zorgvuldig geselecteerde grondstoffen
  In onze producten hechten we niet alleen veel belang aan kwaliteit en smaak, maar ook aan regionaliteit en teeltmaatregelen in harmonie met mens en natuur. Grondstoffen uit gecontroleerde biologische landbouw staan voor een bijzonder zacht en duurzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen. Wij hechten veel belang aan het zo dicht en regionaal mogelijk verkrijgen van de grondstoffen en producten. Meer dan 75% van onze dmBio producten worden geproduceerd of gebotteld in Duitsland. Om internationale specialiteiten op een traditionele manier aan te kunnen bieden, zijn deze vaak rechtstreeks afkomstig uit de regio van herkomst. Bijvoorbeeld, items zoals Italiaanse pesto's en azijn worden geproduceerd in Italië. Producten zoals dmBio kokosmelk of dmBio ahornsiroop worden ook lokaal geproduceerd in hun land van herkomst – d.w.z. in Sri Lanka en Canada respectievelijk.

  Veiligheid en controle
  Zowel grondstoffenleveranciers als fabrikanten van onze dmBio-producten moeten voldoen aan de strenge criteria van de EC Eco-Verordening om biogecertificeerd te kunnen zijn en het EU-logo te kunnen gebruiken. We beoordelen regelmatig deze en andere certificeringen voor de productie van onze biologische voeding. Daarnaast worden onze dmBio producten continu beoordeeld en getest door onafhankelijke, erkende instituten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alle producten voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen.

  Sinds 2016 werkt dmBio samen met de eco-vereniging Naturland. Vandaag de dag zijn er al zo'n 100 dmBio-artikelen voorzien van het Naturland-logo, wat staat voor ecologisch en sociaal beheer in samenwerking en uitgebreide duurzaamheid – wereldwijd en regionaal, verantwoord ten opzichte van mens, dier en milieu.

  Sinds 2018 hebben ongeveer 60 van onze dmBio producten de biodynamische afdichting van Demeter. Door de levendige circulaire economie wordt Demeter landbouw beschouwd als een bijzonder duurzame vorm van landbeheer en gaat het veel verder dan de eisen van de EC Eco-Verordening.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen